Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g4.4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)4.4g16kcal0.5g3g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g4.4g15kcal0.5g3.2g0.2g0.3g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g4.4g15kcal0.3g3.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g148kcal3.6g24.6g4.2g1.8g
Valittu annoskoko78g74kcal1.8g12.3g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal0.9g6.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.7g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874