Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g56kcal2.4g5.6g2.2g1.2g
Valittu annoskoko78g28kcal1.2g2.8g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.6g1.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020