Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 43g27kcal1.3g2.1g1.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g5.6g18kcal0.6g3.6g0.1g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai11g39kcal1.3g7.9g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Rypsiöljy 3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g324kcal8.8g27.2g20.2g1.8g
Valittu annoskoko78g162kcal4.4g13.6g10.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal2.2g6.8g5.1g0.5g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197