Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g27g9kcal1g1.2g0.1g0g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 20g69kcal1.1g15.3g0.2g0.3g
Becel olive (Becel), annos 100g4g14kcal0g0.1g1.5g0g
Mansikka 13g6.2kcal0.1g1.1g0g0.3g
Raparperi 8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g250kcal4.6g47.6g3.6g1.4g
Valittu annoskoko78g125kcal2.3g23.8g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal1.2g11.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g160kcal2.9g30.5g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108