Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Parsakaali (Pirkka)11g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g3g10kcal0.7g0g0.8g0g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g55kcal3g6.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko78g28kcal1.5g3.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.8g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g36kcal1.9g4.1g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056