Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Omena, ulkomainen kuorittu10g4.2kcal0g1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g52kcal1.8g10.6g0.3g0.4g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g170kcal8.2g28g2.6g1.4g
Valittu annoskoko78g85kcal4.1g14g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal2.1g7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g109kcal5.2g17.9g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378