Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu23g33kcal3.8g0.3g1.9g0.6g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.3g2.3kcal0g0.5g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Parsa puhdistettu 21g6.8kcal0.6g0.4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g4.8kcal0.2g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g143kcal9.8g8g7g4.2g
Valittu annoskoko78g72kcal4.9g4g3.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal2.5g2g1.8g1.1g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.1g4.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927