Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen20g4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tuorekurkku, annos 50g31g12kcal0.2g0.4g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow11g11kcal2.6g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g16g26kcal2.7g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g106kcal11.2g2.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko78g53kcal5.6g1.2g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.8g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533