Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 53g29kcal0.8g6.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g3.3g0.8kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Viinietikka 2g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g117kcal2g16g5.4g1.2g
Valittu annoskoko78g59kcal1g8g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal0.5g4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.2g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848