Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk24g6.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 35g63kcal5.7g2.5g2.8g2.5g
Linssi, punainen, Go Green12g38kcal2.8g5.8g0.1g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g236kcal17.4g20g7.6g8.6g
Valittu annoskoko78g118kcal8.7g10g3.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal4.4g5g1.9g2.2g
Arvot/100g100g151kcal11.1g12.8g4.9g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074