Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g35g70kcal4.9g0.7g5.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g29g18kcal0.3g1.3g1.2g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tilli mauste0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g198kcal10.4g4.2g15.4g0.4g
Valittu annoskoko78g99kcal5.2g2.1g7.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal2.6g1.1g3.9g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.6g2.7g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565