Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät29g108kcal3.8g20g1.7g1.7g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g49g15kcal0.5g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g246kcal8.6g45.4g3.6g3.4g
Valittu annoskoko78g123kcal4.3g22.7g1.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal2.2g11.4g0.9g0.9g
Arvot/100g100g158kcal5.5g29.1g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818