Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 64g46kcal10.4g0g0.5g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruohosipuli 3.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli7.9g14kcal0.7g0.2g1.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g126kcal22.4g1g3.4g0.2g
Valittu annoskoko78g63kcal11.2g0.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal5.6g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g81kcal14.3g0.6g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308