Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g3.1g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)7.4g25kcal1g4.7g0.2g0.3g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko34g117kcal3.3g23.4g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g304kcal9.2g60g1.2g8g
Valittu annoskoko78g152kcal4.6g30g0.6g4g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal2.3g15g0.3g2g
Arvot/100g100g195kcal5.9g38.4g0.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979