Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g14g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 8.2g25kcal1.9g0g1.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g91kcal4.8g8g4g0.6g
Valittu annoskoko78g46kcal2.4g4g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.2g2g1g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.1g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302