Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 32g25kcal5.6g0g0.2g0g
Tomaatti 30g6.9kcal0.2g1g0.1g0.4g
Öljy2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 4.8g13kcal0.4g2.2g0.2g0.2g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.8g22kcal2.4g0.1g1.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g178kcal17.2g6.8g8.6g1.2g
Valittu annoskoko78g89kcal8.6g3.4g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal4.3g1.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g114kcal11g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221