Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g7.5g26kcal1g5.3g0.1g0.2g
Atria kevyt jauheliha40g68kcal7.6g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 25g6.7kcal0.8g0.8g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g219kcal20g12.2g9.4g0.4g
Valittu annoskoko78g110kcal10g6.1g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal5g3.1g2.4g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.8g7.8g6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507