Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 17g32kcal4.6g0g1.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g23g5.6kcal0.3g0.9g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g123kcal10.8g4.2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko78g62kcal5.4g2.1g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.7g1.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730