Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 51g100kcal9.5g0g6.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g21g23kcal0.5g0.9g2.1g0g
Tilli, tuore 5.1g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g250kcal20.4g2g18g0.2g
Valittu annoskoko78g125kcal10.2g1g9g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal5.1g0.5g4.5g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13g1.3g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676