Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)10g23kcal1.7g0g1.9g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)9g5.5kcal0.1g0.8g0.2g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g9g3.7kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1.2g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 24g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.4g9kcal0.7g0g0.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.2g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g10g34kcal1.2g6.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal10.2g21.4g9.6g0.8g
Valittu annoskoko78g106kcal5.1g10.7g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal2.6g5.4g2.4g0.2g
Arvot/100g100g136kcal6.5g13.7g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255