Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)37g12kcal1.1g1.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g19g62kcal3g9.3g1.4g2.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g42kcal1.2g7.6g0.3g1.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2g6.5kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g356kcal11.8g37.4g16.6g10g
Valittu annoskoko78g178kcal5.9g18.7g8.3g5g
Annoskoko puolitettuna39g89kcal3g9.4g4.2g2.5g
Arvot/100g100g228kcal7.6g23.9g10.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528