Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kinkkusuikale Pirkka20g21kcal3.6g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g216kcal18.2g1.2g15.4g0.2g
Valittu annoskoko78g108kcal9.1g0.6g7.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal4.6g0.3g3.9g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.8g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458