Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g49g127kcal8.5g0g9.7g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g4.3g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 2.4g8.9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g358kcal18.2g5g28g0.4g
Valittu annoskoko78g179kcal9.1g2.5g14g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g89kcal4.6g1.3g7g0.1g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g17.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807