Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 52g56kcal12g0g0.8g0g
Currytahna punainen4.2g11kcal0.1g0.4g1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]18g60kcal2.1g0g6.6g0g
Aurajuusto4.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g281kcal30g0.8g19.2g0g
Valittu annoskoko78g141kcal15g0.4g9.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal7.5g0.2g4.8g0g
Arvot/100g100g180kcal19.2g0.5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996