Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.6g3.4kcal0.6g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g151kcal4.5g30.7g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g342kcal10.2g61.6g4.8g3.6g
Valittu annoskoko78g171kcal5.1g30.8g2.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g85kcal2.6g15.4g1.2g0.9g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049