Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali33g6.9kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 33g75kcal6.2g0g5.6g0g
Purjosipuli 3.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Sipuli, tuore8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g181kcal13.6g3.2g12.6g1.8g
Valittu annoskoko78g91kcal6.8g1.6g6.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal3.4g0.8g3.2g0.5g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932