Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 52g20kcal0.5g3.6g0.1g1.3g
Aurajuusto5.2g18kcal1g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)5.2g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.7g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g115kcal4.8g8.8g6g2.8g
Valittu annoskoko78g58kcal2.4g4.4g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal1.2g2.2g1.5g0.7g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.6g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217