The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g16g27kcal3.1g0g1.5g0g
Oltermanni, perinteinen2.8g10kcal0.7g0g0.8g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g5.2g1kcal0.1g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)16g54kcal2g10.7g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g224kcal15.6g24.4g6.8g1g
Valittu annoskoko78g112kcal7.8g12.2g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal3.9g6.1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g144kcal10g15.6g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584