Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka18g55kcal1.7g11g0.4g2.7g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g110kcal3.4g22g0.8g5.4g
Valittu annoskoko78g55kcal1.7g11g0.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal0.9g5.5g0.2g1.4g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14.1g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159742