KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.6.9g24kcal0.5g4.9g0.2g0.4g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g18g24kcal3.3g0.2g1g0g
Findus wokki Classic 500G15g4.6kcal0.3g0.8g0.1g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.8g6.4kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g12g7.4kcal0.1g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g133kcal8.4g13g5.2g0.8g
Valittu annoskoko78g66kcal4.2g6.5g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal2.1g3.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865