Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)25g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0g
Sipuli 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g20g20kcal0.4g2.8g0.7g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g152kcal11.2g8.8g7.8g0.2g
Valittu annoskoko78g76kcal5.6g4.4g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal2.8g2.2g2g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.6g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210