Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g46g13kcal0.5g2.2g0.2g1.4g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g19g36kcal2.8g0g2.8g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g7.9g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g5.1g3.8kcal0.9g0g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g126kcal8.6g5.2g8g2.8g
Valittu annoskoko78g63kcal4.3g2.6g4g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2.2g1.3g2g0.7g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789