Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 8.6g35kcal0g8.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)12g15kcal1.3g0g1g0g
Margariini, 60%, Rainbow2.9g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g5.8g19kcal0.7g3.8g0.1g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.8g4.9kcal0.1g0.3g0.4g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 35g14kcal0.1g2.8g0g0.5g
Fariinisokeri0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g266kcal5.6g44g6.6g2.4g
Valittu annoskoko78g133kcal2.8g22g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal1.4g11g1.7g0.6g
Arvot/100g100g170kcal3.6g28.2g4.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006