Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 8.9g29kcal0.9g5.2g0.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 27g91kcal2.7g18.6g0.3g0.9g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g314kcal7.2g49.4g8.6g3.8g
Valittu annoskoko78g157kcal3.6g24.7g4.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal1.8g12.4g2.2g1g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098