Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit48g8.1kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Aurajuusto (Valio), annos 17g5.7g20kcal1.1g0g1.7g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g63kcal3.8g2.2g4.4g1.8g
Valittu annoskoko78g32kcal1.9g1.1g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1g0.6g1.1g0.5g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190