Tirripaisti

1. Asettele kylkisiivut kuumalle paistinpannulle niin, että ne eivät ole päällekäin(vaatii useamman pannullisen) anna ruskistua kunnolla, käännä ja ruskista toinenkin puoli.

2. Kaada kylkisiivut kattilaan, laita paistinpannulle hieman kuumaa vettä(käytä apuna esim vedenkeitintä tai sitten hanasta tulevaa kuuminta vettä), hämmennä lastalla pannun pohjaa ja anna veden kiehahtaa samalla.

Kaada liemi lihojen päälle kattilaan.

Pannua ei siis tarvitse välissä pestä.

3. Toista kunnes kaikki lihat on ruskistettu.

4. Pilko sipuli oman maun mukaan kuutioiksi tai pitkiksi suikaleiksi ja laita ne, suola (ja valkopippuri) lihojen joukkoon, sipuli hajoaa lähes olemattomiin haudutuksen aikana.

Katso, että vettä on suunnilleen lihojen yläpintaan asti.

5. Hauduta paistia kattilassa kannen alla, kunnes lihat ovat mureita.

Tarjoile esim.

salaatin tai juuresmuussin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g51g213kcal6.7g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g439kcal14g2.4g42.2g0.8g
Valittu annoskoko78g219kcal7g1.2g21.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g110kcal3.5g0.6g10.6g0.2g
Arvot/100g100g281kcal9g1.5g27g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176450