Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g15g54kcal2g10.7g0.3g0.5g
Paistijauheliha 10%15g26kcal3.1g0g1.5g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.7g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%5.7g10kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g189kcal11.4g22.8g5.8g1.6g
Valittu annoskoko78g95kcal5.7g11.4g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal2.9g5.7g1.5g0.4g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145