Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g12g71kcal2.5g0.8g6.4g0g
Kookoshiutale 4g26kcal0.3g0.3g2.6g0.6g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)15g107kcal0g0g11.9g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g10g5.7kcal0.9g0.5g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g3g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 18g6kcal0.1g1g0g0.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g501kcal9.8g12.4g45.2g1.8g
Valittu annoskoko78g251kcal4.9g6.2g22.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g125kcal2.5g3.1g11.3g0.5g
Arvot/100g100g320kcal6.3g7.9g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904