Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 24g9kcal0.2g1.7g0g0.6g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paistijauheliha 10%33g55kcal6.5g0g3.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Riisi tumma 14g48kcal1g10g0.3g0.6g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g255kcal15.8g24g9.8g2.6g
Valittu annoskoko78g128kcal7.9g12g4.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal4g6g2.5g0.7g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327