Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g33g40kcal5.6g0.5g1.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g13g10kcal0.7g1.6g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 3.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Porkkana 6.4g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g163kcal13.6g8.2g7.8g1.2g
Valittu annoskoko78g81kcal6.8g4.1g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal3.4g2.1g2g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.7g5.2g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457