Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese13g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g13g15kcal0.3g0.5g1.3g0g
Maito, Kevyt16g7.3kcal0.5g0.8g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.3g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g153kcal9.2g7.2g9.6g0.4g
Valittu annoskoko78g76kcal4.6g3.6g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal2.3g1.8g2.4g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.9g4.6g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806