Makkaravuoka

Pohjalle paprika paloiteltuna, päälle makkara ja muut herkut.

Peitä pinta juustoraasteella.

Uuniin 200-225 n. 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g1.3g5.2kcal0.1g0g0.4g0g
Kabanossi original (Hk), annos 100g40g100kcal4.8g0.6g8.9g0g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Ketsuppi, Felix0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tacokastike (Santa Maria) medium1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g5g18kcal0.4g1g1.4g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.5g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g267kcal11g6.6g21.8g1g
Valittu annoskoko78g134kcal5.5g3.3g10.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal2.8g1.7g5.5g0.3g
Arvot/100g100g171kcal7g4.2g14g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183272