Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali51g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 22g50kcal3.9g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g127kcal9.4g4g8g2.4g
Valittu annoskoko78g64kcal4.7g2g4g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2.4g1g2g0.6g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213