Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.7g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 71g91kcal14.7g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g255kcal29.6g1.2g14.2g0.6g
Valittu annoskoko78g127kcal14.8g0.6g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal7.4g0.3g3.6g0.2g
Arvot/100g100g163kcal18.9g0.8g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200