Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g58kcal5.1g0.1g4.1g0g
Canderel makeutusjauhe1.2g4.7kcal0g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.5kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl25g83kcal0.5g0.7g8.6g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g10g50kcal0.7g3.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g406kcal13g11.8g33.6g0.8g
Valittu annoskoko78g203kcal6.5g5.9g16.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g102kcal3.3g3g8.4g0.2g
Arvot/100g100g260kcal8.3g7.6g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198580