Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 23g33kcal2.2g0.5g2.5g0g
Punajuuri 29g11kcal0.3g2g0.1g0.7g
Riisi puuroutuva 7.5g26kcal0.5g5.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Kevytmaitojuoma14g5.6kcal0.5g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g180kcal7.8g17.2g8.8g1.8g
Valittu annoskoko78g90kcal3.9g8.6g4.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal2g4.3g2.2g0.5g
Arvot/100g100g115kcal5g11g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878