Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g41g73kcal10g1.2g3.1g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g27g32kcal0.8g1.4g2.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2g2.3kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g244kcal21.8g7g14.2g0.4g
Valittu annoskoko78g122kcal10.9g3.5g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal5.5g1.8g3.6g0.1g
Arvot/100g100g156kcal14g4.5g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117