Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g60g529kcal0g0g60.1g0g
Viinietikka 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g1105kcal4.2g0g123.6g0g
Valittu annoskoko78g553kcal2.1g0g61.8g0g
Annoskoko puolitettuna39g276kcal1.1g0g30.9g0g
Arvot/100g100g708kcal2.7g0g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495