Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g2.8g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kanasuikaleet kariniemi12g13kcal2.6g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.2g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g56kcal6.2g4.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko78g28kcal3.1g2.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal1.6g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal4g2.9g0.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207