Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g14g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli, paistettu 11g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Pekoni, paistettu 19g98kcal3.1g0g9.6g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g6.1g9kcal1.1g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 27g90kcal0.5g0.8g9.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g440kcal9.8g3.4g43.6g0.4g
Valittu annoskoko78g220kcal4.9g1.7g21.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g110kcal2.5g0.9g10.9g0.1g
Arvot/100g100g282kcal6.3g2.2g27.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776